top of page

L'empresa Cassandra Projectes Artistics és una empresa de nova creació formada pels directors i gestors Ramon Simó i Magda Puyo, i la productora Júlia Simó. L'empresa té com a objectiu la producció de nous projectes escènics, així com a distribució d'espectacles acabats.

 

La filosofia de l'empresa consisteix en crear espectacles de d'autors contemporanis, catalans i europeus, i contribuir a la riquesa teatral del nostre país. Apostar per espectacles de risc i aportar el nostre granet de sorra en la nova creació escènica i la seva difusió.

Aspirem a aconseguir que la percepció de l’art sigui quelcom complex i polièdric però accessible en les seves diverses capes semàntiques. Cal trobar els mecanismes teatrals perquè la comprensió poètica estigui a l’abast de totes les persones. Donar a conèixer autores i autors compromesos políticament, controvertits i lliures, catalans i europeus. Arribar amb aquest tipus de projecte a un públic curiós, crític i sobretot, divers. Ens preguntem com podem atansar un teatre d’aquest tipus a tota mena de públic.

 

Amb aquests objectius i reflexions hem creat l'empresa de producció Cassandra Projectes Artístics.

Contacte de Producció

Júlia Simó Puyo

julia@cassandraprojectes.com

619 82 96 02

Contacte de Distribució

Guillem Albasanz Puig

guillem@cassandraprojectes.com

678 95 14 24

bottom of page